Team

Patakfalvi Dániel

Patakfalvi Dani vagyok, CrossFit edző. 2010 óta foglalkozok a CrossFit sporttal, eleinte versenyzőként, később versenyszervezőként, sportbíróként illetve edzőként. 2011.-ben végeztem el a CrossFit edzői szemináriumot (CrossFit Level 1) Dániában. Edzőként a CrossFit Neu-Isenburg termében kezdtem el dolgozni, ezzel párhuzamosan vezető edző voltam a CrossFit Wiesbaden termében szintén Németországban. 2015.-től a hollandiai Amszterdam városában a Reebok CrossFit 020-ban folytattam pályafutásomat, majd ezt követően a CrossFit Flames következett, ahol a küzdősportok és a CrossFit egy fedél alatt vannak. 2018 Augusztus óta dolgozom itthon CrossFit edzőként. Emellett 2010-ben Kettlebell intruktori és TRX oktattói képzéseken is részt vettem, melyekkel később Frankfurt am Main-ban egy funkcionális edzőteremben dolgoztam.

Mit jelent számomra a CrossFit? Egy modern felfogását az elit erő és kondíció fejlesztésnek, amelyben a ma embere megtalálja a tradicionális sportok ötvözeteit és a régi korok emberéhez tudja felhozni a saját edzettségi szintjét. Egy olyan koncepció, amitől Te ma jobb leszel a tegnapi Önmagadnál.

Edzéseimen a fenntartható és kompromisszummentes fejlődés valamint a baráti hangulat mellett a maximális odafigyelést tudom neked garantálni!

Jordán Mercédesz

Jordán Mercédesz vagyok. Hat éve ismerkedtem meg a CrossFittel a főiskola, testnevelés- sportszervező szak elvégzése után. Öt éve versenyszerűen űzöm kedvenc sportomat, melyben nemcsak, hogy azóta dolgozom mint edző, de aktívan bíráskodom itthon és külföldön egyaránt, valamint a versenyszervezés területén is több éves tapasztalattal rendelkezem. Versenysport nélkül, „hobbi sportoló”-ként érkeztem meg a CrossFit világába, így az alapoktól kellett végig járnom minden egyes lépcsőfokot a fejlődés érdekébe. Ez a folyamat mind a mai napig tart, hiszen mindenkinek van hova fejlődnie.

Azonban ez a hosszú és kihívásokkal teli út segített abban, hogy sokkal jobban átlássam és átérezzem mások milyen nehézségekkel néznek szembe nap mint nap, amikor eljönnek az edzéseinkre.  A csoportos órák keretein belül célom a minél precízebb mozdulatokra való törekvés és fejlődés, mindenkinek a saját üteméhez mérten. Személyi edzéseimen széles a paletta: versenyfelkészítés, rehabilitáció, általános egészséges mozgásra való törekvés, gyermekek fejlesztése. Végzett családi napközi vezető és bébiszitterként több népszerű és sikeres gyermektábor szervezésében és lebonyolításában is aktív szerepet vállaltam. Kinezio tape terapeutaként igyekszem a regenerációt, rehabilitációt és a teljesítményfokozást támogatni a vendégek számára. Fordulj hozzám bizalommal, várlak szeretettel óráimon a CrossFit Budapest- ben!

Osváth Bence

Osváth Bence vagyok, 21 éves, Székesfehérváron élek.

Kiskorom óta az életem egyik legmeghatározóbb része a sport. 4 évig karatéztam majd követte 10 év versenyszerű kosárlabda. Ez idő alatt is fejlesztettem már erőt és robbanékonyságot, hogy jobban teljesítsek a pályán. Ekkor ismerkedtem meg -edzőm és egyben egyik legjobb barátom által- a CrossFittel, melybe azonnal beleszerettem, melyet azóta is versenyszerűen űzök, valamint most már oktatom is.

Edzőként nagyon nagy hangsúlyt fektetek abba, hogy sportolóim (szabadidő vagy verseny) a helyes mozgásminta elsajátítása mellett megfelelő mobilizáltságra is szert tegyenek, hiszen ezek az egészséges mozgás és fenntartható fejlődés alapjai.

Természetesen edzéseim elmaradhatatlan eleme a remek és felszabadult hangulat, amely biztosan segít átlendülni minden holtponton! Várok mindenkit szeretettel óráimon!

Csanády Bogár

Csanády Bogár vagyok. Kölök korom óta sportolok, melyet síeléssel kezdtem 4 évesen, aztán csináltam mindent – úszás, labdajátékok, vitorlázás, falmászás… Jelenleg ultimate frizbiben és CrossFitben versenyzek, utóbbiban rendszeresen bíráskodok hazai és nemzetközi versenyeken is.

A Testnevelési Egyetem testnevelő, gyógytestnevelő, egészségfejlesztő szak hallgatója vagyok. Az egyetemi sport és csoporttársaim által találkoztam először a CrossFit-el. Hogy mi volt az első benyomásom? Szerelem!!! Méghozzá első látásra. Hihetetlenül változatos mozgásvilága egyből megfogott. És mi tetszett benne még? A közösség. Edzéseinken is megtapasztalhatod, hogy milyen motiváló egy pozitív légkörű, támogató dolog team-ben sportolni!

Várok mindenkit az óráimon, ahol a szuper hangulat, a megfelelő bemelegítés, a tökéletes végrehajtás és a levezető nyújtás elmaradhatatlan kellékeitekké válnak 😊!

Szervezeti átalakítás miatt a CrossFit Budapest szolgáltatásai ideiglenesen nem elérhetőek!

CrossFit Budapest services are temporarily unavailable due reorganization!